Ростислав Фук

На Тернопільщині рятувальники відбуксирували рейсовий автобус і машини, які занесло на слизькій дорозі

Рятувальники чотири рази виїздили на допомогу водіям протягом вихідних

На вихідних, через ожеледицю, рятувальники чотири рази виїздили для надання допомоги водіям та буксирування автомобілів на дорогах області. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Так, 17 грудня, о 14:05 у селі Старий Вишнівець Кременецького району з метою недопущення утворення затору були вжиті заходи щодо буксирування вантажних автомобілів на ділянці дороги із затяжним підйомом.

Того ж дня о 16:00 у с. Пробіжна Колиндянської громади здійснено буксирування з узбіччя на проїжджу частину дороги легкового автомобіля, в якому перебували три людини (з них одна дитина), який не міг самостійно продовжувати рух.

Також о 16:50 поблизу села Калинівка Зборівської рятувальники відбуксирували рейсовий автобус «Тернопіль – Велика Плавуча» без пасажирів на дорозі з крутим підйомом.

18 грудня, о 21:00 поблизу села Якимівці Лановецької здійснено буксирування вантажного автомобіля «DAF», водій якого не впорався з керуванням та перекрив дорогу державного значення Р-43 (М-19), а також ще одного вантажного автомобіля «DAF», що знаходився в кюветі.

Фото ДСНС Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео