Тамара Коблик

На Тернопільщині судитимуть підприємця за допомогу ухилянту

За даними слідства, підприємець отримав 6500 доларів США за внесення до інформаційної системи «Шлях» даних про військовозобов’язаного водія, що здійснює міжнародні перевезення вантажів

Судитимуть тернополянина, що організував незаконне переправлення через кордон військовозобов’язаного за 6 500 тис. доларів США. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Прокурори Тернопільської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя, що організував незаконне переправлення чоловіка призовного віку через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, підприємець отримав 6500 доларів США за внесення до інформаційної системи «Шлях» даних про військовозобов’язаного водія, що здійснює міжнародні перевезення вантажів. Чоловік, який бажав у такий спосіб перетнути кордон, насправді жодними перевезеннями не займався.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі слідчого відділення Тернопільського районного управління поліції та слідчого управління Головного управління національної поліції в Тернопільській області.

Фото пресслужби Тернопільської обласної прокуратури

 

Вибір читачів за тиждень

Відео