Тамара Коблик

На Тернопільщині відчутно похолодає

8 листопада синоптики попереджають ще й про погіршення видимості в тумані 200 – 500 м

8 листопада погоду Тернопільської області визначатиме проходження атмосферних фронтів з південного заходу. Про це повідомили на сторінці Тернопільського обласного центру з гідрометеорології у фейсбуці.

Буде хмарно, синоптики попереджають про дощі. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 4 – 9° тепла, вдень 7 – 12° тепла.

У Тернополі буде хмарно, дощ. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 6 – 8° тепла, вдень 9 – 11° тепла.

Погіршення видимості в тумані 200 – 500 м.

Похолодання 9-го листопада пошириться практично на всю територію України. Температура повітря відчутно знизиться на заході, півночі та в центрі України, максимально близько +7+12 градусів. Про це пише на своїй сторінці у фейсбуці синоптикиня Наталя Діденко. 

До речі, через похолодання у Карпатах можливий мокрий сніг!Більш серйозне зниження температури повітря (вночі до «нулів») передбачається у кінці наступного тижня, із 17-18 листопада, - йдеться у дописі Наталі Діденко. - А поки що готуємося до візиту циклону - парасолі, тепліший одяг, апельсини, підбадьорлива кава чи зелений чай.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео