Тамара Коблик

На Тернопільщині знову попереджають про негоду

Такі погодні умови можуть порушити рух транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць та ускладнити роботу дорожньої служби

За даними Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 29 листопада 2023 року очікується ускладнення погодних умов: вночі сніг, місцями значний, вдень невеликий сніг з поступовим його припиненням. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Вранці та вдень пориви західного вітру 15-20 м/с, хуртовина. Приріст снігового покриву. На дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності, жовтий – небезпечні метеорологічні явища І типу.

28 листопада погоду області визначатиме північно-східна частина циклону з центром над Угорщиною та вплив атмосферних фронтів.

На території Тернопільщини буде хмарно з проясненнями: вночі невеликий сніг, вдень помірний сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

29 листопада буде хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с, хуртовина. Температура впродовж доби 1 – 6° морозу.

30 листопада - хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 4 – 9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Такі погодні умови можуть порушити рух транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць та ускладнити роботу дорожньої служби.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео