Тамара Коблик

На Тернопільщині зупинили п'яного водія на чужому авто

Юнака спинили правоохоронці за порушення правил комендантської години

Незаконне заволодіння транспортним засобом та їзду в стані алкогольного сп'яніння інкримінують слідчі відділення поліції №5 Підволочиська місцевому жителю. Юнак вкрав чужий автомобіль, аби покататися.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Близько опівночі група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль, водій якого порушив правила комендантської години. Спілкуючись із кермувальником, правоохоронці відчули різкий запах алкоголю. Документів на авто у порушника не було. У ході перевірки стало відомо, що транспортний засіб марки ВАЗ-21099 належить іншій людині. 

Господар автівки - житель сусіднього села. Чоловік залишив автомобіль на подвір'ї у свого знайомого. Увечері до товариша прийшов 18-річний сусід і після розпивання спиртних напоїв «гість» заліз до чужого ВАЗу, завів дротиками авто та поїхав кататися. Саме під час «розваг» його зупинили правоохоронці.

За їзду і стані алкогольного сп'яніння юнак відповідатиме згідно зі статтею 130 адміністративного кодексу України, а за привласнення чужого автомобіля постане перед судом відповідно до статті 289 ККУ. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео