Тетяна Бакай

На Тернопільщину завітала пані посол з Аргентини (відео) 

Елена Мікусінскі має українське коріння, відтак вона не байдужа до подій в Україні та намагатиметься налагодити усі звʼязки між нашими народами

Налагодити співпрацю, поєднати спільні інтереси народів та обговорити плани на майбутнє.  З такою метою на Тернопільщину завітала пані посол Аргентинської республіки в Україні Елена Мікусінскі. 13 березня вона зустрілася із представниками Тернопільської облради. 

Підтримка та співпраця з іноземними країнами є надзвичайно важливою для України, особливо  у час війни, наголошує перший заступник голови облради Володимир Болєщук.

Ми сьогодні попросили пані посла відновити ту співпрацю, яка була з Аргентиною. Адже ще в 1995 році була підписана угода між Тернопільською областю та провінцією Місьйонес. Відповідно в Аргентині змінився губернатор і тому пані посол допоможе нам відновити нашу співпрацю. Особливо в цей час — це дуже важливо, – зазначив Володимир Болєщук.

 Пані посол Елена Мікусінскі має українське коріння, відтак вона не байдужа до подій в Україні та намагатиметься налагодити усі звʼязки між нашими народами. 

Ми вже розпочинаємо обговорення у своїй країні щодо того, щоб підписані домовленості вступили в дію, – каже Надзвичайна і Повноважна Посол Аргентинської Республіки в Україні Елена Летісія Мікусінскі.  

Під час зустрічі пані посол та перший заступник голови  Тернопільський обласної ради обмінялися подарунками на знак початку їхньої співпраці. 

Фото пресслужби Тернопільської облради, відео Руслана Жирова 

Вибір читачів за тиждень

Відео