На Тернопільщині сьогодні - День жалоби

007_prapor_zhaloba_stanchak

Сьогодні, 14 червня, на Тернопільщині оголошено Днем жалоби за загиблим учасником антитерористичної операції, жителем с. Білокриниця Борисом Макаревичем.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

В цей день на будівлях усіх адміністративних, комунальних та державних установ і закладів приспустили Державні прапори із траурною чорною стрічкою.

Окрім цього, в місті обмежено проведення розважально-концертних заходів. На ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті, та на вуличному радіо заборонено звучання розважальної музики.

Кременчани зустріли свого земляка на межі Тернопільської та Рівненської областей учора, 13 червня. Тіло Бориса Макаревича доправили до його рідного села, де того ж вечора провели поминальну службу.

Прощання із загиблим майором і похорон розпочнуться сьогодні о 10:30. Поховають героя поряд із батьком на сільському цвинтарі.

Нагадаємо, 45-річного чоловіка, жителя с. Білокриниця Кременецького району, Бориса Макаревича, не стало вночі 11 червня. На момент смерті старший офіцер відділення комплектування Кременецького об'єднаного міського військового був командиром мінометної батареї військової частини В 2950. Загинув при виконанні завдання в результаті підриву штатного автомобіля на протитанковій міні.

Висловлюємо співчуття рідним загиблого. Втрата непоправна...

 

Вибір читачів за тиждень

Відео