Найчастіші правопорушення на свята – родинні розбірки

Допоки жителі Тернопілля відпочивають, за безпекою посилено стежать правоохоронці. Як свідчить поліцейська статистика, Різдвяні свята на Тернопільщині проходять без надзвичайних ситуацій та грубих порушень правопорядку.

Нести службу поліцейським допомагають бійці спецбатальйону поліції «Тернопіль». Співробітники поліції чергують поблизу церков, у місцях масового скупчення людей.

Вжиті заходи виявилися результативними: в області не допущено серйозних порушень громадського порядку, не зафіксовано грабунків та інших резонансних злочинів. Загалом упродовж 7 та 8 січня до відділів та відділень Національної поліції в Тернопільській області надійшло 309 заяв та повідомлень громадян про правопорушення та інші події, з них 15 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Як правило, серед повідомлень, які реєстрували правоохоронці, - хуліганства, тілесні ушкодження. Не обійшлося без з’ясування стосунків у родинному колі. За допомогою до лікарів з травмами обличчя і тулуба звернувся 18-річний житель Борщівського району. З’ясувалося, тілесні ушкодження хлопцеві нанесли його родичі.

Травми хребта та обличчя діагностували медики у 22-річного жителя Бережанського району. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав під час гостювання на Львівщині.

Чимало громадян у свята потерпали через свою безпечність. Було зафіксовано кілька випадків крадіжок приватного майна.
Поліцейські й надалі продовжують нести службу в посиленому варіанті, інформує dosie102.te.ua.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео