Юлія Пацкаль

Небайдужі здійснили мрію дівчинки з Тернопільщини, яка підстригла волосся заради допомоги ЗСУ

Для дівчинки придбали набір художника, гітару, а також передали прапор з підписами від захисників

Волонтери та небайдужі здійснили дитячу мрію Олі Дацко з села Кам’янки Підволочиської громади на Тернопільщині, яка підстригла своє волосся, а отримані за нього кошти передала на потреби ЗСУ.

Оля в одному з інтерв’ю поділилась, що любить малювати та мріє навчитись грати на гітарі. 

Тож команда волонтерів з Підволочиська вирішила втілити дитячу мрію у реальність, бодай частково.

Спільними зусиллями Volunteers Team Pidvolochysk із меценатами та небайдужими для дівчинки вдалось придбати набір для художника з етюдником і фарбами та гітару.

На історію Олі відгукнувся й гурт “Океан Ельзи”. Її лідер - Святослав Вакарчук передав для дівчинки альбом з автографом артиста та худі із логотипом гурту.

Співорганізатор Volunteers Team Pidvolochysk каже, що найбільше Оля зраділа прапору, який для неї підписали та передали українські захисники з вдячністю за вагомий внесок дівчинки.

Все це ми особисто передали Олі. Це було для неї несподіванкою. Неможливо підібрати слів, щоб описати той щирий дитячий захват, який ми побачили в очах цієї маленької, але вже такої сміливої дитини, - додав він.

Нагадаємо, дівчинка продала 55 сантиметрів волосся вагою 142 грами. Таким чином школярка заробила 8,5 тис. грн, які її мама одразу відправила місцевим волонтерам.

Фото з соцмереж Сергія Гіса

Вибір читачів за тиждень

Відео