Тамара Коблик

Неподалік Тернополя з'явилася затишна зона відпочинку (фото)

Пляж у Залізцях назвали Сонячним Берегом

Нова відпочинкова локація вже приваблює жителів Тернопільщини у Залізцях. Пляж, який облаштувала місцева громада, називають Сонячним Берегом. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав директор Залозецького краєзнавчого музею Василь Ільчишин.

До речі, тут найчистіший Серет, мілке дно, що дозволяє безпечно відпочивати матусям із дітьми! А поруч можна ще й і порибалити! Фактично зона відпочинку облаштована самотужки Залозецькою громадою на чолі із головою, - йдеться у повідомленні. - Дуже раджу завітати і провести вихідний день цілою сім'єю у Залізцях! Окрім пляжного відпочинку, тут ще є дуже багато цікавих місць і пам'яток.

Наразі альтанки, шезлонги, парасольки та катамарани - безкоштовні. Голова громади Андрій Нога зазначає, що в планах розробка прейскуранта, який затвердять на виконкомі.

Ще потрібно багато чого доробити, - каже він. - Дана локація створена не так для заробітку, як для відпочинку дітей і їх матерів, сини та діти яких захищають нашу землю він окупанта. Всі можливі атракції на озері будуть безкоштовними для сімей наших захисників. Адже це їх заслуга, що над нашою громадою мирне небо. Слава Україні, Слава нашим героям!

Фото Василя Ільчишина

Вибір читачів за тиждень

Відео