Оксана Мацьопа

Одна людина загинула, троє постраждали в ДТП на Тернопільщині

В області за останню добу сталось чотири аварії

Одна людина загинула, а троє з тілесними ушкодженнями звернулися за допомогою до лікарів. Такі наслідки дорожньо-транспортних пригод, які стались на Тернопільщині  11 вересня. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

З переломами та забоями до лікарні госпіталізували 23-річну жінку, яка потрапила в аварію поблизу села Іванівка. За попередньою інформацією, жінка, керуючи автомобілем Mercedes Benz, не впоралася з керуванням і авто перекинулося.

Неподалік села Дарахів на регульованому перехресті зіткнулися автомобілі Mitsubishi та Hyundai. У результаті удару за меддопомогою звернулася пасажирка одного із транспортних засобів.

На Гусятинщині в селі Сидорів водій автомобіля Mitsubishi L200 у стані сильного алкогольного сп'яніння скоїв ДТП, а після цього допустив наїзд на перехожу. За попередньою інформацією, чоловік, керуючи автомобілем Mitsubishi L200 не впорався з керуванням та в'їхав в огорожу. Після цього він не зупинився, а, виїжджаючи, збив місцеву мешканку. Жінка від отриманих травм померла на місці події. 

ДТП травмованими трапилася в Тернополі на проспекті Степана Бандери. На нерегульованому перехресті водій автомобіля Fiat Doblo під час виконання повороту виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із мотоциклом Yamaha Fazer. У результаті мототранспорт відкинуло на автомобіль Volkswagen Caddy. До лікарні за меддопомогою звернувся водій мотоцикла.

У всіх учасників автопригод взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео