П’ятеро тернопільських кікбоксерів завоювали срібло в Житомирі (фото)

WYOhM4EStZQ

На Всеукраїнському турнірі з кікбоксингу WAKO «Меч Древлян», що відбувся 25 червня в місті Житомир, п’ятеро представників Федерації кікбоксингу Тернопільщини вибороли срібло.

У змаганнях взяло участь 18 міст України. Тернопільщину презентували 6 бійців федерації кікбоксингу Тернопільщини, яким вдалося завоювати 5 срібних медалей.

KIKBOKS_16
KIKBOKS_16

Серед наших призерів – Валентин Касіян, Ілля Агеєв, Михайло Стриєшин, Олег Козарик та Артур Головатий. Всі призери нагороджені іменними медалями та подарунками. Переможців вже привітав голова федерації кікбоксингу Тернопільщини Іван Чайківський.

fVLpnjA-qF4
fVLpnjA-qF4

«Ми бачимо, як спортивна молодь прагне розвиватися. Тому в компанії «Агропродсервіс» ставка робиться на сприяння як молодіжним ініціативам в громадському секторі, так і на розвиток молодих спортсменів, адже саме бізнес повинен створювати сприятливі умови для розвитку та виховання здорової нації», - каже голова федерації кікбоксингу Тернопільщини та генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

До слова, зараз четверо представників федерації кікбоксингу Тернопільщини готуються приймати участь у чемпіонаті Європи з кікбоксингу серед дорослих, котрий відбудеться вже в листопаді цього року в м. Афіни (Греція). У складі збірної України до змагань готуються і четверо представників компанії «Агропродсервіс» - Василь Худзік, Михайло Стриєшин, Христина Дядьо та Любов Дереш. Наразі спортсмени пройшли перші тренувальні збори.

6peZt_AWshY
6peZt_AWshY

Василь Томчишин

Вибір читачів за тиждень

Відео