Ростислав Фук

Під час комендантської години на Тернопільщині п'яний водій втікав від патрульних (відео)

Окрім того, водій не мав з собою жодних документів

поліція

Під час патрулювання в Чорткові інспектори помітили автомобіль Toyota, водій якого перебував на вулиці в період дії комендантської години, повідомляють на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Поліцейські спробували зупинити авто, але водій продовжив рух продовжив рух, порушуючи правила дорожнього руху. Інспектори розпочали переслідування та зупинили автомобіль правопорушника вже в селі Ягільниця.

Під час спілкування з чоловіком, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки чи у найближчому медзакладі, на що той категорично відмовився.

Інспектори склали на 45-річного водія протоколи за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та за статтею 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу). Оскільки водій не мав з собою жодних документів, патрульні винесли на чоловіка постанову за частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП та відсторонили його від керування автомобілем.

Нагадаємо, у Борщеві та Збаражі нетверезі водії пропонували співробітникам групи реагування патрульної поліції хабарі, аби вони не складали на них адмінпротоколи за керування автомобілями у нетверезому стані.

Фото з відкритих джерел, відео Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео