Олена Чепіль

Поліція назвала попередні причини ДТП біля Лозової на Тернопільщині

Впродовж 11-13 лютого на Тернопільщині сталося чотири автопригоди, де травмувалося шестеро людей та ще двоє загинуло.

У неділю, 13 лютого, на трасі Тернопіль-Кременець біля Лозової сталася масштабна ДТП, - не розминулися два автомобілі. У аварії загинула 39-річна жителька Тернопільської району, одну травмовану госпіталізували. 

Як повідомляють у відділі комунікації поліції в Тернопільській області, попередньо відомо, що водій автомобіля Volkswagen Polо виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в Volkswagen Passat B5, в якому перебувало двоє пасажирів. 

- Надавали меддопомогу і обом кермувальникам. Водія Volkswagen Polо правоохоронці затримали у лікарні згідно із статтею 208 КПК. За попередньою інформацією, на момент аварії він міг перебувати у стані алкогольного сп'яніння. Так це чи ні покаже експертиза, – йдеться у повідомленні.

11 лютого на автодорозі Остріг-Кременець-Почаїв, водій автомобіля VOLKSWAGEN SHARAN не врахував дорожньої ситуації та зіткнувся з велосипедистом, 1945 року народження.  Чоловіка з переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. 

Неподалік села Гончарівка Монастириської територіальної громади трапилась аварія, де водій не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та врізався в насип землі. Із тілесними ушкодженнями двоє пасажирів доправили до лікарні. Водій попередньо тверезий.

В неділю трапилось ще одна автопригода з летальними наслідками. Водійка автомобіля ВАЗ-2106 на автодорозі Тернопіль-Скалат-Жванець, між селами Кривче та Гермаківка, близько 18:20 збила двох пішоходів. 44-річна жінка загинула на місці ДТП, іншу, 1965 року народження, госпіталізували до лікарні. 

ДТП Кривче-Германівка

- Усі аварії внесені в ЄРДР згідно статті 286 Кримінального кодексу. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Якщо ви стали свідками якоїсь із автопригод або зафіксували аварію на відеореєстратор і може повідомити будь-які деталі, телефонуйте за номерами: 27-12-58; 067 471 66 23 або на лінію “102″. Анонімність гарантується, – йдеться в дописі.  

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео