Ростислав Фук

Раніше судимого жителя Тернопільщини затримали за побиття сусіда

Чоловіки разом розпивали спиртні напої, а після цього почали сперечатися

наручники

З відкритою черепно-мозковою травмою до лікарні 28 лютого госпіталізували 64-річного чоловіка. Травми він отримав внаслідок бійки з сусідом під час розпивання алкоголю, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. У ході розслідування стало відомо, що до потерпілого в гості прийшов 46-річний знайомий. Вони розпивали спиртні напої, а після цього почали сперечатися. В результаті сварки гість почав бити господаря помешкання по тілу та по голові руками. Коли потерпілий втратив свідомість, нападник пішов відпочивати.

Тіло непритомного чоловіка виявили дільничні офіцери поліції. Вони прийшли до помешкання в рамках превентивних заходів, оскільки господар неодноразово судимий і перебуває під адміністративним наглядом. Його кривдник спав. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу та швидку.

З'ясувалося, що 46-річний гість у місцях позбавлення волі провів 22 роки свого життя. Він притягувався до відповідальності за майнові та наркозлочини.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Потерпілий у важкому стані в реанімації. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео