Результат зустрічі – створення тимчасових робочих місць

Ковалівське нове 02

У фермерському господарстві «Ковалівське нове», що на Гусятинщині, у рамках заходу «Служба зайнятості відкрита для всіх та кожного» фахівці Гусятинського райцентру зайнятості провели «День служби зайнятості на підприємстві».

Директор РЦЗ Антон Череватий розповів про тісну співпрацю з господарством. Зокрема, для 9-ти безробітних було організовано профнавчання безпосередньо на конкретних робочих місцях, на які вони працевлаштовані. За сприяння служби зайнятості вдалося укомплектувати у господарстві й 11 вакансій.

Антон Череватий також ознайомив присутніх зі станом місцевого ринку праці, з соціальними послугами, які надає служба зайнятості населенню та роботодавцям.

Менеджер з персоналу «Ковалівського нового» Галина Бризіцька провела оглядову екскурсію територією господарства і подякувала спеціалістам РЦЗ за якісний підбір кадрів.

Завітали фахівці райцентру зайнятості і у селянське (фермерське) науково-виробниче господарство «Коваль». Воно знаходиться у селі Васильківці та має в обробітку 5000 гектарів земель. Тут за сприяння служби зайнятості стажування пройшли 32 особи, яким надана робота за професіями: водій автотранспортних засобів, тракторист, водій навантажувача, кухар, агроном, електрик дільниці, столяр, слюсар-ремонтник, токар, механізатор комплексної бригади на навантажувально-розвантажувальних роботах. Крім того, на підприємстві цього року роботою було забезпечено ще 51 безробітного.

КОВАЛЬ 02
КОВАЛЬ 02

Голова фермерського господарства Олег Коваль розповів про перспективи розвитку СФНВГ. Представники РЦЗ на чолі з його директором Антоном Череватим поспілкувалися з робітниками господарства, ознайомилися з їх умовами праці.

За результатом заходу досягнуто домовленості щодо створення у СФНВГ  «Коваль» для робіт тимчасового характерушести вакансій та укомплектування їх за сприяння служби зайнятості ще в серпні 2016-го.

Вибір читачів за тиждень

Відео