Ростислав Фук

Розбиті авто, травмовані люди - наслідки ДТП на Тернопільщині (фото)

Один з водіїв опинився затиснутим у авто та потребував негайної допомоги

Рятувальники залучались до ліквідації наслідків ДТП, яка сталася 10 квітня на автодорозі в селі Сухостав Копичинецької громади близько 19:25. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, зіткнулись автомобілі Fiat Doblo та Маzda М5. Внаслідок ДТП травмувалися водії двох автомобілів та пасажир Маzda. Всіх постраждалих з травмами різного ступеня важкості госпіталізували.

Крім того, рятувальники за допомогою спецобладнання врятували водія Fiat Doblo. Чоловік опинився затиснутим в салоні понівеченого авто та потребував негайної допомоги.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області, попередньо відомо, що водій автомобіля Mazda 6 не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з Fiat Doblo. За попередніми даними, кермувальники на момент ДТП були тверезі, але у них взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Нагадаємо, 7 квітня водій автомобіля Renault Kango не впорався з керуванням та врізався в дорожню огорожу неподалік села Романівка Тернопільського району.

Читайте також: Після ДТП на Тернопільщині водій потрапив до реанімації

Фото ДСНС Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео