Шкільні приміщення безоплатно віддали активістам і підприємцю

Нежитлове приміщення на 113 кв. м у Тернопільській спеціалізованій школі №29 із поглибленим вивченням іноземних мов передали у безоплатне користування активістам.

Власний офіс потрібен був Тернопільському обласному благодійному фонду «Шураві і побратими», а також спілці «Чорний тюльпан», пояснила депутатам міської ради начальник управління освіти Ольга Похиляк. У тому приміщенні, за її словами, планують створити Військово-патріотичний центр сприяння захисту Вітчизни. Діятиме він за адресою: вул. Вишневецького, 10.

- Якщо хтось не знає, то грузинською «шураві» означає «друг», - пояснила депутатам міської ради пані Похиляк. Після цього вона відразу отримала 31 голос «за».

Окрім того, на сесії міської ради розглянули ще одне питання про надання в безоплатне користування 43 кв. м їдальні приміщення школи. Цього разу Ольга Похиляк просила за підприємця, який харчує учнів.

 - Підприємець має бажання і надалі здійснювати організоване харчування дітей у цьому закладі, - пояснила Ольга Похиляк. – Тепер керівник спеціалізованої ЗОШ із поглибленим вивченням основ економіки укладе договір позички на вказане приміщення.

Додамо, що дітей у цій школі з 1 вересня до 31 грудня 2015 р. харчуватиме підприємець Володимир Степчук.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео