Тамара Коблик

Сусідній Хмельницький атакували безпілотниками: є загиблі (оновлено)

Наразі відомо про 2 загиблих та 3 поранених. Постраждали цивільні будинки

Пізно ввечері 26 лютого та у ніч на 27 лютого у столиці та низці областей було оголошено повітряну тривогу через появу ворожих ударних БПЛА у повітряному просторі України. 

Після другої години ночі російські дрони-камікадзе були зафіксовані у Хмельницькій області. Там пролунало щонайменше три вибухи, про що повідомив глава Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій у своєму телеграм-каналі.

Вночі рашисти вчергове атакували Хмельниччину. Завдано 3 удари по місту Хмельницькому, - написав він. - За попередньою інформацією, маємо 1 загиблого та 4 поранених. Триває гасіння пожеж. Постраждали цивільні будинки.

Інформацію про вибухи та постраждалих підтвердив і мер Хмельницького Олександр Симчишин у своєму телеграм-каналі.

Чергова масована терористична атака на Хмельницьку громаду. Цього разу ворог використав БПЛА, - йдеться у повідомленні. - Наразі, відомо про 1 загиблого та 4 поранених. Пошкоджено низку будівель. Триває гасіння пожеж. Загиблий Герой-рятівник ДСНС. Загинув під час виконання службового обов’язку. 

О 10:43 голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив про ще одну смерть внаслідок нічної атаки БПЛА.

На жаль, маємо ще одну смерть у лікарні, - написав він у своєму телеграм-каналі. - Лікарям не вдалося врятувати життя ще одного Героя - рятувальника. Співчуття рідним та близьким загиблих.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео