Віра Олександрович

Тернопільські депутати кличуть Мединського «на килим» (фото)

4

Водія, який не пустив бійця АТО у маршрутку, звільнили з роботи. Однак це не задовольнило тернопільського депутата Тараса Білана.

Депутат вимагає розірвання угоди із перевізником. Відтак пан Білан вніс свої пропозиції під час позачерговій сесії міської ради сьогодні, 12 липня.

Білан_ф
Білан_ф

  • Пропоную включити у порядок денний питання про розірвання угоди із перевізником, водій якого вигнав з маршрутки учасника АТО, - каже пан Білан. – І будь ласка, дайте протокольне доручення, тому що це рішення в оргвідділі просто відмовилися друкувати із незрозумілих причин. Хоча подане все було, згідно із законодавством – за 20 днів. Прошу звернути на це увагу журналістів.

Депутат сподівається, що інцидент, у котрому винен водій маршрутного таксі №12, який змушував учасника бойових дій платити за проїзд (таку пільгу передбачили у Тернополі за рішенням виконкому – прим.), повинен стати уроком для інших водіїв і перевізників.

  • Якщо ми нарешті покараємо одного, то буде наука іншим, - додає він.Тоді у Тернополі подібних ганебних випадків більше не буде. Знаєте, що мене найбільше обурило: той водій, виганяючи вояка кричав: «Йдіть до міської ради»…

Нагадаємо, у пільговому проїзді бійцю АТО відмовив водій ТОВ «АТК «ЕТАЛОН». Цю фірму визнали переможцем конкурсу на маршрутах №№6, 10, 12, 16 і 29. Договір із нею уклали лише 1 червня 2016 р., причому - на три роки.

У порядок денний питання не включили, але після короткого обговорення головуючий – секретар міської ради Віктор Шумада дав доручення начальнику управління транспорту і зв’язку міськради Ігорю Мединському на черговій сесії доповісти про результати.

  • Тільки є одна вимога: нехай приходить і розказує все по пунктах, а не мямлить, як зазвичай, що нічого не зрозумієш, - уточнив Тарас Білан.

До слова, звітувати Ігорю Мединському доведеться і про інше. Депутати озвучили різні претензії до чиновника і його підлеглих, а також до транспортної мережі міста. Партійці пообіцяли, що робоча комісія із питань транспорту незабаром запрацює ефективніше.

5
5

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео