Ростислав Фук

Тернопільські спортсмени здобули призові місця на Чемпіонаті України з веслування

У змаганнях взяли участь понад 650 спортсменів із всіх областей України

Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юнаків і дівчат проводили з 1 по 7 серпня місті Умань Черкаської області. Про це повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

У змаганнях взяли участь понад 650 спортсменів із всіх областей України, серед них і вихованці «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з водних видів спорту».

Так, за результатами виступів тернопільські спортсмени здобули три медалі, з них дві – найвищого ґатунку. Єлизавета Ліщина стала чемпіонкою України в байдарці-одиночці на дистанції 1000 м (серед дівчат 2007-2008 р. н.). Тетяна Перегінець посіла друге місце у байдарці-одиночці на дистанції 1000 м серед дівчат 2009-2010 р.н.

Екіпаж байдарки-четвірки у складі Єлизавети Ліщини, Яни Кушнір, Соломії Сосновської та Софії Юрків на дистанції 200 м серед дівчат 2007-2008 р.н., здобув перемогу та звання чемпіонок України. Зовсім трішки не вистачило до призового місця Юлії Юзюк та Тетяні Перегінець у байдарці-двійці на дистанції 200 м серед дівчат 2009-2010 р.н. Вони завершили змагання на четвертій сходинці.

Читайте також: Тернопільська спортсменка саме була на змаганнях в Умані, коли ракети вдарили по місту

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео