Тернополяни можуть хворіти через енергетичний вплив землі

земля

Геопатогенні зони землі – місця, де є напруженість електромагнітного поля, досліджує доктор біологічних наук Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Олег Покотило. За допомогою приладу «Вега-2» знаходить приміщення, де люди можуть хворіти через енергетичний вплив землі. Трапляються цілі під’їзди, де є хворі на онкологію, гіпертонію чи цукровий діабет. Вчений запропонував свої послуги ріелторам, повідомляє ПРО. те.

–  Сказав, щоб прийшли з покупцями квартири і поміряли б, наскільки чиста вона енергетично. – розповідає Олег Степанович. – Ріелтори відповіли, що їм головне – продати квартиру. Якщо житло людям сподобається, а сказати, що тут є якась зона – це їх відштовхне. Я зрозумів, що можу набути багато ворогів. Бо говориш людям правду. Коли хтось купуватиме квартиру і мене покличе, тоді можу посваритися з ріелторами,  з господарями чи будівельниками.

Професор каже, що люди інтуїтивно відчувають місце, коли купують житло. Але не всі прислухаються до себе.

– Не треба дивитися на колір стін, на інтер’єр. – Продовжує він. – Все можна змінити. Варто прислухатися до свого тіла – мені тут добре, я тут хочу бути? Все-таки ми відчуваємо, хоч це дуже тонко. У деяких помешканнях є певні фантоми. Висять хмари в якихось місцях в повітрі. Там відбувся викид негативної енергії. Чи сварка, чи бійка, чи прокльони, чи якесь травмування, навіть вбивство.

Олег Покотило пояснює, що наша планета  має свою енергію. Вона у вигляді сітки навколо землі.

– Сітку дослідив доктор Хартман і тому її назвали сіткою Хартмана. – пояснює. – Це перпендикуляри шириною – метр, довжиною – два. Ширина найменшої смуги приблизно 30 сантиметрів. Небезпечними є місця перехрестя тої сітки.  Коли лінії пересікаються, утворюється широкий стовп – «зона Крона». Так звані зуби дракона. У Китаї так називають. У такому місці не можна ставити ліжко.  Не варто там бути більше двох годин.  Невідомо звідки та енергія йде – з ядра, з мантії безкінечно в космос.

Десь 80 відсотків, що нас оточує – невидима природа. Навколо – хвилі з різним діапазоном, частотою і силою. Вони можуть бути сантиметровими, десятисантиметровими, метровими і навіть кілометровими. А ще є хвилі сучасної техніки.

Раджу людям вдома робити перестановку, коли заміряю у них «зону Крона». Перебування у ній  призводить до порушення обміну речовин. Це гіпертонія, цукровий діабет. Якщо на тому місці бути роками, наслідок – онкологія.

Олег Степанович каже, що у Тернополі є «зони Крона». Але повідомляє не про всі.

– Особливо зле, де був комбайновий завод. – продовжує – Там широка негативна зона – майже кілометрова. Виробництво могло би бути, бо люди рухаються і йдуть потім звідти. А жити там неможливо.

Наші предки не будували житла так, як зараз, паралельно і перпендикулярно. Хати у селах  розміщувалися хаотично. Вулиці були кривими. Перед тим, як ставити хату, проводили обряди визначення місця. Люди  це знали. Нині купили ділянку і яка там енергетична забрудненість – не цікавляться.

Професор визначив, де енергія землі має позитивний вплив на людину.

– Є місця сили. – розповідає. – Гора Богит в Гусятинському районі. Це колишнє капище волхвів. Там добра вода і унікальна енергія. Я брав з джерел воду, міряв її енергетично, визначав фізико-хімічний склад. Ще одне позитивне місце – зона Почаєва і Кременець. Хоча через політичні впливи там вже багато і негативу. Це є протиріччям до істини. Але треба туди йти і не зважати.

Ходив з приладом по Карпатах. Татарів вимірював, Яремче, Ворохту, біля Говерли був. Там нема тих широких зон. В горах йдуть дощі, багато води. Треба подорожувати і багато бути біля води. Ми розвіюємо негатив. І вода дає енергію. Або змити. Кажуть: подорожньому ноги помити. Це не просто так. Змити енергію і очиститись.  Ті, хто часто подорожують, здоровіші. Вони позитивно заряджені, бо візуалізація світу дає їм ту добру енергію.

Найкращий стан для людини – це обнуління. Коли позбуваємося думок, справ, сказаного, почутого за якийсь період.  Людина очищається від енергії, що назбирала. Вийде з церкви, наприклад, їй має бути легко. Відбулося справжнє обнуління, очищення.

Вчений переконаний, що думки – теж енергія.

– Думка – миттєва, для неї немає меж. – говорить. – Зараз це вивчається під грифом секретно. Думки – найсильніші хвилі, які йдуть.

Науковець вимірює і частоту людини

– Прилад дозволяє виміряти біоенергію. – тримає прилад біля своєї долоні. – Наскільки велика в людини аура, її енергетичне поле. Ліва і права половини тіла в жінок і чоловіків мають протилежні заряди. В чоловіка права сторона – плюс, а в жінки – мінус. Ліва – навпаки. Не знаю, чому так. Ще це досліджую.

Кожна наша емоція теж має свою частоту, свої вібрації. Страх, боязнь, образа.  На енергетичному рівні словом можна лікувати хвороби. Але це майбутнє. Є ще прокльони. Це енергія, яка відправлена. Вони мають силу. Але важливо вміти не сприймати.

Почав вловлювати той момент, коли випадково приходить думка про іншу людину. А це не випадково. В даний момент та людина думає про мене. Це легко перевірити мобільним телефоном. Між людьми є спорідненості на тонкому рівні. Спочатку спілкуються енергетичні тіла. Не фізичні. В кожного різна частота. Якщо частота підходить, вона накладається. Явище резонансу. Як хвилі. Людям добре, їм легко спілкуватися. Навіть доходить до того, що їм не треба розмовляти.

Вибір читачів за тиждень

Відео