Тернополяни відмовляються стояти у чергах

1575176

Збільшення попиту на залізничні квитки – процес сезонний. Так один з пікових періодів ажіотажу на купівлю проїзних документів потрапляє на другу половину грудня – передсвятковий період, а оскільки придбати квиток можна не більше ніж за 45 діб до відправлення потягу, то вже зараз актуально зайнятись плануванням поїздки. ПриватБанк пропонує це зробити легко та відмовляючись від черг у  з/д каси.

На сьогодні ПриватБанк реалізовує проїзні документи двох типів: електронний проїзний документ – квиток стандартного формату з QR-кодом, котрий не потрібно обмінювати у касі, та код замовлення – бланк для обміну в касі вокзалу на стандартний квиток. Оплативши квиток пасажир отримує електронний проїзний документ у вигляді бланку замовлення з QR-кодом, який надсилається на електрону адресу клієнта. Пасажир може роздрукувати електронний квиток на звичайному папері, або ж зберегти його у своєму мобільному гаджеті (наприклад, смартфон, планшет та ін.). QR-код, який є на бланку замовлення, містить усю інформацію про електронний квиток - станцію відправлення та призначення, дату та час відправлення і прибуття, номер поїзда, вагон, місце, дані про страхування, вартість проїзду.

Завдяки великій кількості відділень та терміналів самообслуговування, купити квитки в ПриватБанку вдається легко та без черги.Окрім того придбати квиток в будь-який час доби можна на окремому сайті bilet.pb.ua чи у Приват24, процедура такої купівлі займає всього декілька хвилин, оплату ж можна здійснити з будь-якої пластикової карти. Також успішно функціонує спеціальна цілодобова лінія підтримки клієнтів, зателефонувавши на короткий номер 3700 легко придбати квиток в телефонному режимі. Крім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно купувати квитки на автобуси та літаки в будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

За останній місяць вже понад 3 тис. тернополян скористалось можливістю придбати проїзні документи за допомогою сервісів ПриватБанку.

Вибір читачів за тиждень

Відео