Тернополянин відкрив Євробачення

Попри те, що Україна не поїхала на Євробачення, все ж українець виступив на сцені відомого конкурсу, але від іншої країни – Молдови.

Право відкрити престижний європейський конкурс отримав тернополянин Едуард Романюта. Чи переможе наш земляк, побачимо. Конкурс останнім часом став настільки непередбачуваним, що складно зрозуміти, як сподобатись глядачеві. Кончіта Вурст, монстри Лорді з Фінляндії, Бурановські бабусі – за 60 років існування сцена знаменитого конкурсу бачила чимало екстраординарних виконавців.

Едуард Романюта належить якраз до традиційних – з гарним мелодійним голосом, індивідуальною манерою виконання. За словами музичного продюсера Влада Багінського, в 2004 році Руслана настільки ретельно репетирувала, що одного разу скляне покриття на сцені тріснуло. І до речі, не дарма – Руслана здобула перемогу з піснею "Дикі танці". Це той самий випадок, коли перемога здобута заслужено.

Та не тільки Руслана полюбилася європейському глядачеві. Серед учасників від України були такі відомі виконавці, як Ані Лорак, Злата Огневич, які потрапили до трійки фіналістів. Тож всі шанси перемогти має і тернополянин Едуард Романюта.


 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео