Тернопільська модель Тоня Богачук: «Гнучкість позитивно впливає на поставу» (фото)

Kopyya-IMG_1341-15-1-696x472

Жіноча сексуальність – у чому її загадка? Існують стереотипи, що основна жіноча родзинка – параметри фігури, що відповідають сучасним тенденціям. Проте, кожен із нас помічав, що, на перший погляд, нічим не примітна людина стає центром уваги товариства, або ж досягає успіху в шоу-бізнесі. З’ясувати у чому тут справа та у чому полягають секрети жіночої сексуальності доможе нам Тоня Богачук – тренер, танцівниця і модель. Вона викладає танці та розтяжку у двох танцювальних студіях Тернополя. А саме, такі танцювальні напрямки як, Pole dance, Go-go dance, Twerk. Є окрема група, в якій працюють суто над гнучкістю тіла, повідомляє Про. те.

– Тоню, ти дуже яскрава й приваблива молода жінка. Що ж у твоєму розумінні жіноча сексуальність?

– Для мене сексуальність – це сукупність певних рис та властивостей людини, які між собою гармонійно поєднуються та загалом привертають увагу протилежної статі. Це і жести, міміка, хода, стиль. Також важливо, щоб людина вміла керувати своєю сексуальністю, адже коли вона виходить за певні рамки, то стає вульгарністю.

– Згідно твоїх спостережень, чи завжди зовнішня краса поєднується із сексуальністю?

– Далеко не завжди. Бо що таке зовнішня краса? У кожного свій смак, тому це поняття досить відносне. Набагато більшу роль відіграє те, як людина себе відчуває. Наприклад, жінка, яка себе любить, вважає сама себе красивою, вільно та впевнено почувається – наче світиться зсередини. Ось це, на мою думку, є основою сексуальності.

– Чи може жінка бути сексуальною не маючи певних параметрів тіла чи рис обличчя, які б співпадали із сучасними канонами краси?

– Безперечно. Рамки – у нашій голові, й іноді, замість того, щоб гнатись за цифрами, краще попрацювати над своїм внутрішнім світом.

– Чи потрібно жінці взагалі відчувати свою сексуальність?

– Для мене сексуальність – це складовий компонент жіночності, тому я вважаю що так. І якщо жінка не відчуває себе сексуальною, то цей зв’язок потрібно відновити.

– У чому їй це відчуття допомагає чи заважає?

– Сексуальність – це характеристика зрілої жінки. Вона допомагає бути більш впевненою у собі, відчувати себе красивою та жіночною.  А також допомагає будувати стосунки з чоловіками.

– Чи вважаєш ти свої костюми відвертими, ті, які ми бачимо на відео в танцювальній студії OXYGEN?

– Деякі костюми на початку мені здавались відвертими, потім я вже звикла. Це моя думка, вона може відрізнятись від думки багатьох людей. Але всі наші образи мені дуже подобаються.

– Чи варто кожній жінці спробувати приміряти на себе такий образ?

– На мою думку, у кожної жінки є бажання приміряти на себе такий образ, навіть якщо це бажання потаємне. А робити це чи ні – нехай кожен вирішує сам для себе.

– Чи відкрила якісь нові риси для себе у чоловіках, коли спостерігаєш на їх реакцію, коли ти з макіяжем, на високих підборах, у сексуальному та яскравому костюмі?

– Коли ти гарно виглядаєш, то, звичайно, привертаєш увагу чоловіків, у них виникає бажання зробити комплімент, познайомитись. Те, що чоловіки охоче звертають увагу на яскраву зовнішність – це загальновідомий факт. І, звичайно, якщо жінка виглядає красивою та сексуальною – чоловік біля неї теж інакше поводиться, я думаю всі це помічали.

– Скільки часу ти зараз працюєш із гнучкістю свого тіла?

– Я працюю над гнучкістю тіла на тренуваннях, які веду. Точніше підтримую її на тому рівні, на якому вона в мене є, оскільки на тренуваннях більше уваги приділяю своїм дівчатам. У день у мене буває в середньому 3-4 години тренувань.

– Як гнучкість впливає на здоров’я?

– Гнучкість позитивно впливає на поставу, робить нас стрункішими, сповільнює процес старіння м’язів та суглобів, покращує кровообіг та циркуляцію лімфи. Заняття розтяжкою здійснюють профілактику появи целюліту, знімають напругу та м’язові блоки, і загалом підвищують тонус м’язів.

– Чи має значення краса тіла для краси душі?

– Швидше навпаки. Наш душевний, емоційний стан, а також наш характер та наші звички впливають на те, як ми виглядаємо.

– Які  способи підтримання краси, сили, бадьорості є у тебе?

– Здоровий сон, здорова їжа, заняття спортом – це все прості та банальні правила, настільки прості, що багато хто не звертає на них уваги. А я звертаю, тому це допомагає мені гарно виглядати та чудово себе почувати.

– Що хочеш дати своїм учням на тренуванні? В плані фізичному, емоційному?

– Для мене важливо, щоб мої клієнти були задоволеними. Я хочу дати їм те, що вони хочуть отримати, і ще трохи більше. Я проконсультую людину, запитаю чого вона хоче і порекомендую піти саме на той напрямок до мене, який найбільше відповідає її потребам та бажанням. Мотивую людей, буваю часом трохи суворою на тренуваннях, але потім мені клієнти за це дякують. А ще кажуть, що я дуже терплячий тренер, дуже приємно чути хороші відгуки про себе.

Вибір читачів за тиждень

Відео