Ростислав Фук

У ДТП загинув військовий з Тернопільщини

Світла пам'ять

10 липня 2024 року в автомобільній аварії трагічно загинув солдат Богдан Пилипів, водій 7 відділу Тернопільського РТЦК та СП. Внаслідок ДТП чоловік загинув на місці, повідомляють у пресслужбі Підгаєцької міської ради.

Богдан був мобілізований до лав ЗСУ 8 березня 2022 року і проходив службу у 4-й окремій танковій бригаді імені гетьмана Івана Виговського. Брав участь у бойових діях на Донеччині, де 24 січня 2023 року отримав тяжке поранення. Після тривалого лікування служив у 2 відділі Тернопільського РТЦК та СП, а з 20 травня 2024 року був переведений до 7 відділу на посаду водія.

Богдан був вірним сином України, справжнім Захисником, який віддав своє життя, служачи Батьківщині. У нього залишилися дружина та двоє дітей, які втратили люблячого чоловіка та батька, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Богдана Пилипіва з приводу непоправної втрати. Світла пам'ять.

Нагадаємо, у жахливій ДТП на Рівненщині 6 липня загинув уродженець Шумська, військовослужбовець Микола Гвоздяр з дружиною Тетяною та 6-річним сином Андрієм.

Читайте також: Водій загинув на місці: смертельна ДТП на Тернопільщині

Фото Підгаєцької громади та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео