У громаді на Тернопільщині відкрили оновлений спортзал (фото)

У Мишковицькому ліцеї Великоберезовицької громади навчається 450 учнів. Із місцевого бюджету на ремонт виділили 1 395 300 грн

Відремонтований спортивний зал відкрили у Мишковицькому ліцеї Великоберезовицької громади. Ремонтні роботи проводили від вересня 2023 року за кошти місцевого бюджету. На ремонт виділили 1 395 300 грн. Про це повідомили у пресслужбі Великоберезовицької громади. 

У нашій громаді сьогодні радісна подія, попри цей непростий і тривожний час в країні, ми відкриваємо оновлений зал у Мишковицькому ліцеї. Звісно, в першу чергу, ми підтримуємо Збройні сили України, але не можемо не приділити увагу підтримці наших шкіл. Я хочу подякувати депутатському корпусу, які підтримали пропозицію проведення ремонту спортивної зали ліцею села Мишковичі. А також дякую усім, хто долучився до цієї ініціативи. Ми зробили це для дітей, бо наші діти - це майбутнє, - зазначив голова Великоберезовицької селищної ради Андрій Галайко.

Також працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» провели для дітей 5-6 класів Мишковицького ліцею спортивну естафету.

Привітав дітей та вчителів з відкриттям залу начальник управління молоді, спорту та іміджевих технологій Тернопільської обласної військової адміністрації Андрій Човган.

У першу чергу, я вітаю вас діти і тренери з тим, що у вас з’явився такий новий сучасний зал. Саме тут ви зможете фізично розвиватись та рости, а можливо, у ньому, хтось з вас стане професійним спортсменом. А подякувати я хочу усім тим, хто доклав зусиль – місцевій владі, депутатам, партнерам, тим, хто зробив усе те, заради чого ми сьогодні прийшли на це відкриття. Діти, бажаю, щоб кожен з вас досяг своїх найвищих вершин, завжди були патріотами і носили гордо звання справжнього українського спортсмена, - звернувся до усіх Андрій Човган.

Участь у заході також взяли місцеві депутати. Саме депутати попередньо затвердили рішення про виділення грошей на ремонт спортивного залу. Серед них депутат Великоберезовицької селищної ради та генеральний директор підприємства, що працює на території громади Андрій Баран. 

Мені надзвичайно приємно сьогодні бути тут, на цій події, це дійсно знакова подія для Мишковицького ліцею. Зараз максимальна кількість ресурсів має спрямовуватись на допомогу Україні у боротьбі з ворогом. Але попри це, ми розуміємо, що маємо працювати, маємо жити, маємо думати про майбутнє нашої країни. А майбутнє - це українські діти. Ми маємо думати про фізичний розвиток та здоров’я наших дітей. А також, маємо робити все, щоб забезпечити найкращі умови учням у наших школах. Мені як керівникові підприємства, яке сплачує податки у бюджет Великоберезовицької громади, приємно, що ці кошти знаходять своє призначення у таких цілях, - зазначив Андрій Баран. 

Фото пресслужби Великоберезовицької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео