Ростислав Фук

Триває поселення переселенців у модульні будинки під Тернополем (фото)

У будинках в Малашівцях є 12 житлових кімнат та 3 технічних

Рішення про формування Фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Тернопільській міській територіальній громаді прийняли у березні. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Наразі до Фонду включені модульні будинки, які розміщені в селі Малашівці Тернопільської громади. До їх складу входять 12 житлових кімнат та 3 технічних (кухня та два приміщення санвузлів).

Право на поселення в житлові приміщення Фонду мають переселенці, які перебувають на обліку ВПО, що потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання при виконавчому комітеті міської ради.

Питання визначення людей, яким можуть бути надані житлові приміщення з Фонду, будуть розглядати на засіданні громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті.

Подати документи для взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, можна у ЦНАПі за адресою: вул. Князя Василя Костянтина Острозького,6. Перелік необхідних документів вказано в  інформаційній картці.

Читайте також: Як виглядає модульне містечко для переселенців під Тернополем

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео