Тамара Коблик

У Тернополі буде новий сквер

З настанням теплої пори року на цій локації з’являться нові зелені насадження, зокрема, декоративні листяні дерева роду слива «Піссарді», «Золотий дощ звичайний» та кущі різнокольорової спіреї

Нещодавно у Тернополі завершилися роботи з благоустрою зеленої зони з облаштуванням пішохідних доріжок на вул. Олександра Довженка поблизу будинків №9,10,12,14,20. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Роботи з облаштування скверу розпочалися восени. За цей період підрядна організація провела розчищення території від сухих, аварійних дерев та кущів, на пішохідних доріжках встановлено  бетонні бордюри та  лавки для відпочинку, а також баки для сміття. Також влаштовано елементи зовнішнього освітлення та відеоспостереження, оздоровчо-спортивний комплекс та вхідну стелу з цитатами Олександра Довженка. 

З настанням теплої пори року на цій локації з’являться нові зелені насадження, зокрема, декоративні листяні дерева роду слива «Піссарді», «Золотий дощ звичайний» та кущі різнокольорової спіреї.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео