Ростислав Фук

У Тернополі п’яні водії вчинили дві ДТП

В обох випадках справи нетверезих водіїв розглядатимуть у суді

Поліцейські виявили двох нетверезих водіїв, які вчинили ДТП у Тернополі ввечері, 29 вересня. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Так, близько 20 години інспектори отримали повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці 15 Квітня. Патрульні оперативно прибули на місце події, надали допомогу потерпілим та з'ясували обставини ДТП. За попередньою інформацією, водій автомобіля Skoda порушив правила дорожнього руху та зіткнувся з автівкою Audi, 19-річного водія якої швидка забрала до лікарні. Після надання меддопомоги його відпустили за місцем проживання. 

Спілкуючись з винуватцем ДТП, інспектори виявили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння. Йому запропонували пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою алкотестера, на що той погодився. Прилад зафіксував 3.05 проміле алкоголю в крові водія.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну гру для подальшого з'ясування всіх обставин ДТП та склали на чоловіка протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Інша аварія за участю нетверезого водія сталася о 20:20 на вулиці Володимира Великого за участю автомобілів Audi, Volkswagen та BMW. Прибувши на місце події, інспектори переконалися, що внаслідок ДТП ніхто не постраждав та з'ясували обставини аварії.

Як виявилося, водій BMW, порушив правила дорожнього руху та пошкодив дві інші автівки. Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти тест на стан сп’яніння. Результат виявився позитивним. Поліцейські склали на водія відповідні адміністративні матеріали.

В обох випадках справи нетверезих водіїв, які спричинили ДТП, розглядатимуть у суді.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео