Тамара Коблик

У Тернополі проведуть благодійний медичний форум

Спікери поділяться досвідом особистого розвитку та розвитку своїх закладів, а також розкажуть про напрацювання в напрямку реабілітації військових у нинішніх умовах

20 квітня у Тернополі відбудеться благодійний форум «MedTalk», який об'єднає провідних фахівців у галузі медицини з усієї України, студентів-медиків, лікарів-інтернів, власників медичного бізнесу, фахівців із комунікацій.

Благодійний фонд «Покрова» разом із Тернопільським національним медичним університетом імені І. Я. Горбачевського є партнерами заходу, підтримуючи таким чином активність молоді у прагненні розвиватися та допомагати армії.

Головна мета форуму - зібрати кошти для потреб військових медиків. Усі донати з вхідних запрошень та з продажу на благодійному ярмарку «медичних» пряників, будуть спрямовані «Медичному добровольчому Батальйону Госпітальєри» - на пальне для своєчасної допомоги пораненим захисникам на полі бою та евакуації їх до госпіталів.

Спікери поділяться досвідом особистого розвитку та розвитку своїх закладів, а також розкажуть про напрацювання в напрямку реабілітації військових у нинішніх умовах.

Оголошуємо першу частину фахівців:

  • Стефан Хміль - засновник мережі медичних центрів «Клініка професора Стефана Хміля» у Тернополі та Львові, заслужений діяч науки і техніки України, професор кафедри акушерства та гінекології ТНМУ ім. І. Я. Горбачевського, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, репродуктолог.
  • Тетяна Благуляк - практикуюча лікарка гінекологиня-ендокринологиня, PhD, лікарка ендоскопічної хірургії, спеціалістка УЗД, засновниця приватної гінекологічної практики «Medistar”, дійсна членкиня спільноти гінекологів-ендокринологів «International Society of Gynecological Endocrinology» тa European Society of Gynecological Endoscopy.
  • Гнат Герич - керівник напрямку «Хірургія» у Національному реабілітаційному центрі «Unbroken», завідувач першого відділення Центру хірургії та онкології КНП «1 ТМО м. Львова», доктор філософії PhD, викладач кафедри загальної хірургії ЛНМУ ім. Д. Галицького.
  • Лілія Назарко - лікарка-онкохірургиня, мамологиня в Тернопільському обласному клінічному онкологічному диспансері та членкиня European Society for Medical Oncology (ESMO), European School of Oncology.
  • Наталія Заставецька — фахівчиня з комунікації, засновниця креативної агенції «СПРАВЖНІ [spravzhni]» і жіночого простору духовного розвитку та ментального здоровʼя «PROSVITY», авторка трансформаційних лекцій для жінок, підприємиця, кандидатка наук, інфлюенсерка.
  • Олена Бабич - медична адвокатка, засновниця Адвокатського бюро, членкиня Правління Асоціації приватних медичних закладів України, інфлюенсерка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео