Ростислав Фук

У Тернополі проведуть табір для підлітків під час весняних канікул

Програма табору охоплює комплекс занять, майстер-класів та психолого-педагогічних тренінгів

Активну, цікаву та насичену програму тижневого денного табору для підлітків під час весняних канікул 27-31 березня пропонують у тернопільському «Карітасі».

Програма табору включає в себе комплекс занять, майстер-класів та психолого-педагогічних тренінгів, котрі збагачують дітей цінними знаннями про себе та світ. Знання, які допоможуть відкрити внутрішній потенціал, розвинути навички та змотивують до особистого розвитку й подальшого пізнання. Табір призначений саме для підлітків, адже вони вже на порозі дорослого життя, до котрого не завжди є готовими, – пишуть на сторінці «Карітас Тернопіль»

Також підлітки окрім активних та цікавих розваг зустрінуться із фахівцями різного професійного спрямування, котрі легко та доступно поспілкуються із ними на досить актуальні «дорослі» теми.

На завершення учасники візьмуть участь у створенні та реалізації волонтерського проєкту, під час якого зможуть втілити в життя власні ідеї, проявити себе у справжній ролі громадського активіста, проєктного менеджера чи волонтера.

Фото з відкритих джерел та «Карітас Тернопіль»

Вибір читачів за тиждень

Відео