Тамара Коблик

У Тернополі терміново потрібні працівники на виробництво соусів та майонезів

Якщо у Вас не достатньо знань чи досвіду – є можливість навчання або стажування безпосередньо на робочих місцях

На Тернопільщину переїхало підприємство із Запорізької області. Це виробник майонезу, соусів та олії. Зараз облаштовується на новому місці, планує працювати на постійній основі. Про це повідомили в пресслужбі обласного центру зайнятості.
 
Отож, вже сьогодні у цех з лінією варіння майонезів та соусів потрібні: 
 
налагоджувальники та слюсарі-ремонтники виробничого обладнання харчової промисловості, прибиральники, техніки-технологи варіння майонезів і соусів.
 
Якщо у Вас не достатньо знань чи досвіду – є можливість навчання або стажування безпосередньо на робочих місцях.
 
Зарплата 8-15 тисяч грн, залежно від кваліфікації та виконуваної роботи. Праця у дві зміни.
 
Є можливість довозу працівників, харчування.
 
Заповнити анкету можна за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit  

Довідки за телефонами 067-313-22-83 (Viber), (0352) 52-74-52 – сектор рекрутингу
Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.
 
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео