У Тернополі чемпіони світу показали, як користуватися тренажерами просто неба

На «Чайці» можна покачатися кльово.

Тепер у парку Шевченка можна користуватися тренажерами офіційно. Їх відкрили сьогодні, під час Днів Європи, аби довести: майданчики такого типу відповідають європейським стандартам.

Завдяки центру фізичного здоров’я у Тернополі вже відкрито два спортивних майданчики європейського зразка, ще чотири планують відкрити найближчим часом.

Показали й поінформували тернополян, як правильно користуватись тренажерами, чемпіони світу з пауерліфтингу, бодібілдингу та армспорту.

–  Якщо ми хочемо йти до Європи, то повинні їй відповідати і бути на рівні, –  каже чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць. – Ми хочемо не лише встановити тренажери для галочки, але й продемонструвати, як правильно на них займатись, щоб це було корисно і дієво для тернополян. Ми хочемо щоб більше людей виходили на вулицю, займалися спортом, вели здоровий спосіб життя. Нема нічого ціннішого за здоров’я, його ніде не купиш. А, тим більше, завжди модно мати красиве спортивне тіло.

Тернопільські чоловіки отримали можливість помірятися силою на змаганнях з армспорту, які проводив чемпіон світу з армспорту Андрій Пушкар.

Поки дорослі випробовували тренажери, діти тим часом брали участь у спортивних іграх і конкурсах. Позмагатися й подати хороший приклад своїм дітям змогли й батьки.

Нагадаємо, тренажери встановили декілька днів тому, проте урочисто їх відкрили до днів Європи.

Юлія НІКІТІНА.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео