Укрзалізниця запустила потяг Коломия – Варшава з комфортом та Wi-Fi від Starlink

На правах реклами

Укрзалізниця запустила новий потяг до Польщі на маршруті Коломия – Варшава, який буде проходити через пункт пропуску Рава-Руська. Про це повідомив голова Держагентства відновлення Мустафа Найєм у своєму Telegram-каналі. Цей маршрут передбачає пересадку пасажирів між українськими та європейськими коліями.

По прибуттю на станцію Рава-Руська, пасажири матимуть можливість пересісти з потяга на українських коліях (ширина 1520 мм) на європейський стандарт (ширина 1435 мм), аналогічний процес відбуватиметься і на шляху назад. У компанії «Укрзалізниця» зауважили, що потяг на станції Рава-Руська завжди буде чекати на потяги зі Львова чи Варшави, тож пасажири не мають бути обурені через можливу затримку на пересадку. Загальний час в дорозі між Коломією та Варшавою становить приблизно 9 годин.

Обидва потяги на маршруті Коломия – Варшава відзначаються комфортними умовами для пасажирів. Вони оснащені сидячими місцями першого та другого класу. Пасажири матимуть можливість обрати клас, який відповідає їхнім вимогам та бюджету.

На українській частині маршруту, яка пролягає від Коломії до станції Рава-Руська, пасажири матимуть можливість користуватися безкоштовним безперебійним Wi-Fi. Це послуга, яка надається завдяки співпраці з компанією Starlink. Вона дозволить пасажирам залишатися зв'язаними зі світом під час подорожі та користуватися інтернетом для різних потреб.

Вартість поїздки на цьому маршруті від Львова до Варшави залежить від вибору класу місця. Пасажири матимуть можливість вибрати оптимальний варіант відповідно до своїх фінансових можливостей та вимог. Вартість починається від 1188 гривень і може змінюватися в залежності від класу та інших послуг, які можуть бути включені у вартість квитка.

Крім того, потяг також робитиме зупинки в містах Івано-Франківськ, Львів та Любленя. Квитки на цей маршрут вже доступні для придбання.

Проєкт реалізовано завдяки співпраці «Укрзалізниці» і польського перевізника SKPL. Польський партнер виконуватиме рейси з Варшави до Рави-Руської та назад, сприяючи комфортним і надійним перевезенням пасажирів між Україною та Польщею.  Ця спільна ініціатива позитивно вплине на розвиток туризму та економічних зв'язків між обома країнами, сприяючи збільшенню обсягів торгівлі та обміну. Такий міжнародний залізничний маршрут сприятиме зміцненню співпраці між Україною та Польщею та спростить пересування між ними.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео