Уродженець Теребовлі співатиме на концерті пам’яті Кузьми

Сьогодні у київському Палаці спорту відбудеться концерт пам’яті Кузьми Скрябіна. Його організовують друзі й колеги покійного музиканта. Пісні Кузьми виконають Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Ірина Білик, Іван Дорн, Руслана та інші виконавці.

Одним з тих, хто віддасть свою данину таланту Скрябіна, буде співак Віктор Павлик. Він заспіває пісню “Годинник”.

Він розповів: усі пісні Андрія гратиме група “Скрябін”, тож колектив на сцені буде один і той самий, змінюватимуться тільки виконавці.

“Навколо цього концерту такий ажіотаж, що всі 7 тисяч квитків розпродано дуже давно. Зібрані з цього кошти підуть родині Андрія. І вже на 21 червня запланований такий самий концерт у Львові на стадіоні “Арена”. Квиточки повним ходом продаються, і скоро їх уже не буде”, – наголосив співак.

Віктор Павлик упевнений – випадкових артистів на сцені Палацу Спорту сьогодні не буде. Всі, хто вийде на сцені, добре знали Кузьму Скрябіна.

“Я беру участь у цьому концерті від усієї душі. Я дуже поважав Андрія, і поважаю до сих пір. Він з нами, просто в іншому вимірі. Але він нас бачить і чує. Я завжди співаю на концертах його пісні і кричу – “Андрюха, ми тут, ми разом!”, – зазначив артист.

До слова, у концерті може не взяти участь вірний друг Кузьми Скрябіна Руслана. У неї є вагома причина – вчора не стало лідера її музичного колективу, музиканта, композитора, аранжувальника і співака Василя Кондратюка. Цю прикру новину Руслана повідомила на своїй сторінці у соцмережі.

"Я хочу звернутися, до всіх, хто прийде на завтрашній концерт пам'яті Андрія Кузьменка "Скрябіна", до організаторів, до родини, до тих, хто чекатиме мого виступу - поставтеся з розумінням, так багато смертей за такий короткий час нелегко усвідомити і перенести. Я не знаю, чи зможу завтра співати, хоч це і реквієм, написаний пам'яті ще одного так само близького друга і великого музиканта", - написала спіачка.
Василь Кондратюк перебував у комі протягом п'яти днів. Лікарі боролися за його життя, але музикант помер. Причини смерті не уточнюються.
 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео