Тамара Коблик

На Тернопільщині водійка не впоралася з керуванням авто і з'їхала у кювет

На момент ДТП в салоні перебував неповнолітній син кермувальниці

Повідомлення про аварію 8 лютого надійшло на лінію «102» від водійки, яка потрапила у ДТП. При виїзді працівників поліції стало відомо, що жінка, керуючи автомобілем Dacia Sandero, на дорозі Бучач - Чортків - Скала-Подільська, між селом Бурдяківці та селищем Скала-Подільська, не впоралася з керуванням та з'їхала у кювет. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На момент аварії в салоні перебував її неповнолітній син. Йому надавали меддопомогу, але без госпіталізації.

Також 8 лютого на автодорозі Стрий-Ізварин, між селами Смиківці та Ступки, зіткнулося три автомобілі. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля MAN не дотримався дистанції та допустив зіткнення з двома автівками - він врізався у КІА, а той за інерцією в'їхав у Peugeot Partner. В результаті ДТП до лікарні бригада швидкої госпіталізувала водія КІА. У всіх кермувальників взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

По усіх ДТП тривають перевірки.

Правоохоронці нагадують, що дорога помилок не пробачає, а тому варто бути обережними та не нехтувати правилами дорожнього руху.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео