Тамара Коблик

В ДТП на Тернопільщині загинув 22-річний юнак (оновлено)

Ще один учасник аварії потрапив у лікарню з травмами

6 квітня о 20:16 у с. Мельниця-Подільська Чортківського району на вул. І.Франка відбулось зіткнення двох легкових автомобілів «ВАЗ 2101» та «Volkswagen Caravella». 

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ 2101», 22-річний житель с.Дзвинячка Чортківського району загинув на місці події, а водія авто з діагнозом «ЗЧМТ, струс головного мозку, різані рани обличчя, перелом кісток лівого передпліччя» госпіталізовано в КНП «Мельниця-Подільську селищну лікарню», повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Тернопільській області.

З метою деблокування тіла загиблого та вжиття заходів щодо недопущення пожежі на місце події залучався черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області, під час медичного огляду було встановлено, що водій іномарки - житель селища Мельниця-Подільська, 1967 року народження, перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 
Автомобілі вилучено та поміщено на арешт майданчик.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео