Тамара Коблик

В ДТП на Тернопільщині загинули двоє людей (фото)

За словами поліцейських, водій був нетверезий

12 грудня о 00:22 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Т 2007 в с.Шайбівка Нараївської територіальної громади Тернопільського району. Водій автомобіля «Mazda 626», не впоравшись з керуванням, допустив з’їзд автомобіля з твердого покриття на узбіччя. На момент ДТП в автомобілі перебувало 4 особи.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України в Тернопільській області.

Рятувальники відключили акумуляторні батареї та знерухомили автомобіль «Mazda 626» опорами. За допомогою різака гідравлічного провели розрізання дверних петель автомобіля і стійки, телескопічним гідравлічним рятувальним домкратом провели деблокування загиблих.

1,92% проміле алкоголю в крові водія показав газоаналізатор «Драгер-6810». Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Вісімнадцятирічну дівчину з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. А двоє чоловіків, 1980 та 1998 років народження, загинули на місці аварії.

Водія затримали відповідно до статті 208 КПК. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР згідно з частиною 4 статті 286 - 1 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Триває слідство.

Фото ДСНС

 

Вибір читачів за тиждень

Відео