Тамара Коблик

В'їхав у припарковане авто і утік: у Тернополі розшукують водія-порушника

Громадяни, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду або місцезнаходження розшукуваного транспортного засобу, можуть повідомити вказану інформацію на спецлінію 102 чи за номером телефону (067) 62 04 386

Відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Тернопільській області розшукується водій автомобіля Opel Vectra державний номерний знак СА 0388 СН, який 22 травня, близько 12-ї години в місті Тернополі, на вулиці Поліська 7, на території автопарковки торгового центру «Епіцентр» вчинив дорожньо-транспортну пригоду. А саме здійснив наїзд на припаркований автомобіль Ford, після чого місце події залишив та поїхав у невідомому напрямку. Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Тернопільської області.

У зв’язку з цим, відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду або місцезнаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомити вказану інформацію на спецлінію 102 чи за номером телефону (067) 62 04 386.

Фото Патрульної поліції

 

Вибір читачів за тиждень

Відео