«Всі мрії обірвалися в один момент»: тернопільська студентка загинула у ДТП в Молдові

За Вікторією сумують рідні, друзі, викладачі та студенти Західноукраїнського національного університету у Тернополі. Світла пам'ять

У Тернополі прощаються зі студенткою Західноукраїнського національного університету Вікторією Альохіною. Дівчина загинула у ДТП в Молдові. Про трагедію повідомляють на фейсбук-сторінці Кафедри обліку та оподаткування факультету фінансів та обліку ЗУНУ, де вчилася Вікторія. 

Велика трагедія і горе, коли усі мрії обриваються в один момент… У страшній аварії загинула Вікторія Альохіна - студентка кафедри обліку і оподаткування, яка тільки недавно успішно завершила навчання на бакалавраті. Вікторія була красивою і розумною дівчиною, яка працювала і паралельно навчалась, показувала хороші професійні знання і практичні навики. Вона була завжди позитивною, відкритою, щирою і яскравою особистістю. Ми співчуваємо рідним і близьким з приводу непоправної втрати! Вічна і світла пам’ять.., - йдеться у повідомленні. 

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям, одногрупникам та викладачам Вікторії Альхіної з приводу непоправної втрати. 

Фото з фейсбук-сторінки Кафедри обліку та оподаткування факультету фінансів та обліку ЗУНУ.

Вибір читачів за тиждень

Відео