Оксана Мацьопа

Вже є понад 3 тисячі скарг: МОЗ закликає українців повідомляти про порушення в діяльності МСЕК

Про це повідомив про це міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час інтерв’ю на телемарафоні. Він також підкреслив, що кожну скаргу ретельно перевіряють

Міністерство охорони здоров’я України отримало понад 3 тисячі скарг на діяльність медико-соціальних експертних комісій (МСЕК). Міністр Віктор Ляшко повідомив про це під час інтерв’ю на телемарафоні, де підкреслив, що кожну скаргу ретельно перевіряють.

Він також закликав українців телефонувати на гарячі лінії при виявленні порушень у роботі МСЕК. Номер гарячої лінії МОЗ: 0 800 60 20 19.

По Хмельницькій, наприклад, МСЕК відразу за результатами скарг була направлена перевірка, і було інформування голови обласної адміністрації, щоб працювали з центральною обласною МСЕК, бо ми бачимо, там були проблеми. От пропрацювали, результат всі бачили минулого тижня, — додав міністр.

Також Ляшко заявив, що Міністерство охорони здоровʼя працює над реформуванням МСЕК. За його словами, реформа передбачає «точкові зміни», які мають спростити процес проходження МСЕК та запобігати маніпуляціям.

Читайте також: Які доходи задекларували керівники обласних центрів МСЕК

На Тернопільщині зловмисниця отримала 500 доларів США неправомірної вигоди за вплив щодо призначення інвалідності

 Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео