Анастасія Кисіль

«Я не боюся тривог, бо ти мене бережеш»: молодь з Тернопільщини написала лист захисникам і захисницям (відео)

Лист вже відправили нашим Героям на передову

Члени Молодіжної міської ради Теребовлі написали спільний лист українським захисникам та захисницям. Вони передали на папері слова вдячності, віри та захоплення нашими воїнами. Відео, у якому молодь прочитала цей лист, опублікували на фейсбук-сторінці Молодіжної міської ради. 

Не існує слів, які можна було б сказати українським захисникам, щоб висловити все, що вони заслуговують почути. Завжди хочеться сказати більше, додати ще кілька речень. Кожного разу залишається маленька частинка,  яку не описати, бо вона живе всередині і відчуває її лише серце. Але ми спробували написати листа. Усі разом. Хто як вміє, - розповіла Терену голова Молодіжної міської ради Теребовлі Лілія Соха. 

Співавтори листа постаралися коротко написати найголовніше, наголосивши, що пишаються жити з такими героями на одній землі. 

І хоч ми, сучасна молодь, вже давно звикли писати смс і майже забули, у якій руці тримати ручку, вперше, разом пишемо листа, - йдеться у посланні захисникам. 

У листі молодь дякує захисникам за мирне небо над головою та за кожен прожитий день у цей складний час. 

Я не боюсь тривог, бо ти мене бережеш. Я хочу тобі сказати, як щиро захоплююся  твоєю мужністю. Нехай ангел охоронець оберігає тебе. Ми переможемо, бо у нас є ти. Ми в тебе віримо. Захисти наш край і приїжджай у гості.  Я більше нічого писати не буду, бо скажу тобі все в очі, - написали дівчата для наших Героїв.  

Хлопці також подякували воїнам за спокійний сон та побажали якнайшвидшої перемоги. 

Все буде Україна. Я тебе люблю, - цими словами закінчується лист. 

Послання вже відправили захисникам і захисницям на передову.

Фото, відео Молодіжної міської ради міста Теребовля

Вибір читачів за тиждень

Відео