Завершальні акорди будівельної осені «Агропродсервісу»

На ремонтно-будівельній площадці в Урмані, що на Бережанщині, завершується реалізація унікального проекту – спорудження, а якщо точніше – відновлення тваринницької ферми, збудованої ще у далекому 1958 році.

Сьогодні тут наводяться останні штрихи до портрету ферми з виробництва екологічно чистого молока. Якщо ззовні вона майже зберігає свій первозданний вигляд, то всередині – це сучасна високотехнологічна індустрія тваринницької галузі за європейським взірцем.

За словами Івана Чайківського, уже 16 жовтня тут відбудеться урочисте відкриття тваринницького комплексу, на яке запрошуємо усіх, кому цікаве таке виробництво. Гості Урмані матимуть також змогу помилуватися місцевими краєвидами, які ще в довоєнний період називали Галицькою Швейцарією. Тож невипадково саме тут корпорація «Агропродсервіс» вибрала місце для виробництва екологічно чистого молока.

Урочини в Урмані розпочнуться о 11-й годині 16 жовтня на території тваринницького комплексу. Для учасників цього непересічного, не лише для урманчан, а й для всієї Бережанщини дійства, передбачається цікава і змістовна програма та святковий концерт місцевих аматорів.

Джерело: www.agroprodservice.com.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео