«Жінки, сестринство та війна»: у Тернополі відбудеться зустріч із Зоєю Казанжи

Приходьте 23 червня о 18.00 в дружню ресторацію «Мамонт»

Із літературними читаннями Тернопільщину відвідує письменниця, журналістка, громадська діячка Зоя Казанжи. 22-23 червня вона разом з поетом та перекладачем Остапом Сливинським побуває в Копичинцях, Чорткові, Збаражі. Окремий виступ на тему "Жінки, сестринство та війна» запланований у Тернополі. Зустріч відбудеться 23 червня о 18.00 в дружній ресторації «Мамонт», вхід вільний.

Ми розмовлятимемо про роль жінок зараз, про підтримку одна одної, про те, що ми маємо робити для того, щоб втримати країну - кожна на тому місці, де вона зараз знаходиться. Про втому, вигорання, знецінення, критику, боротьбу, нерозуміння, - каже Зоя Казанжи.

Довідка

Зоя Казанжи – письменниця, журналістка, громадська діячка. Членкиня Українського ПЕН. У 2014—2015 роках працювала радницею голови Одеської ОДА. Авторка прозових книжок «Якби я була (Міські історії у facebook-стилі)» та «Щось таке як любов». У 2016 році взяла участь у проєкті «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину», обравши своєю цінністю й темою публічної бесіди незалежність. Активно волонтерить для армії, зокрема закуповує оптику (біноклі, монокуляри, тепловізори) нашим військовим.

Вибір читачів за тиждень

Відео