Ростислав Фук

Житель Тернопільщини сплатить 3 тисячі штрафу за спалювання післяжнивних залишків (фото)

Пожежу оперативно ліквідували рятувальники

Повідомлення про те, що в Бучачі на вулиці Кобилянської виникла пожежа післяжнивних залишків надійшло на лінію «101» 7 липня. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Тернопільській області.

Дану пожежу оперативно ліквідували чергові рятувальники. Працівники Чортківського районного управління опитали очевидців та встановили, що 32-річний житель Бучача випалював післяжнивні залишки, чим порушив вимоги «Порядку випалювання сухої рослинності або її залишків» затвердженого наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

Правопорушника притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема він має сплатити штраф у розмірі 3060 грн.

Рятувальники Чортківщини вкотре наголошують, на дотриманні правил пожежної безпеки. Не провокуйте загоряння на відкритих територіях Наголошуємо, що відповідно до статті 77-1 Кодексу України тягне за собою накладення штрафів на громадян у розмірі від 3060 грн до 6120 грн, а на посадових осіб від 15300 грн до 20400 грн.

Фото ДСНС Тернопільщини

Вибір читачів за тиждень

Відео