Право голосу для тернопільських медиків

Медикам Тернополя пропонують внести свої пропозиції стосовно автономізації закладів охорони здоров’я. Про таку можливість повідомляють у прес-службі департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА.

Міністерством охорони здоров’я було розроблено, а Кабінетом Міністрів України схвалено та направлено до Верховної Ради України наступні законопроекти: “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань охорони здоров'я”(№ 2309а), “Про внесення зміни до підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо удосконалення законодавства з питань охорони здоров'я” (№ 2310а), “Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення законодавства України з питань охорони здоров'я” (№ 2311а).

Як повідомляє МОЗ, міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі вже підписав звернення до голів обласних та міських державних адміністрацій з проханням надати доручення керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров’я опрацювати в межах компетенції законопроекти щодо реформування медичної галузі.

Всі бажаючі мають можливість взяти участь в обговорені змін і запропонувати свої позиції, а також внести зауваження. Пропозиції та зауваження пропонується подати до Управління реформ системи охорони здоров’я не пізніше 29 липня 2015р.

Соломія ШАЛАЙ.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео