Міськрада дала відповідь на петицію про безкоштовні тенісні корти

На електронну петицію щодо безкоштовних тенісних кортів у парку «Топільче» вже дала відповідь міськрада. І ця відповідь, як каже автор петиції Олег Синовець, просто "геніальна".

Нагадаємо, проблема з тенісними кортами у парку «Топільче» тягнеться ще від початку вересня минулого року. Саме тоді виник конфлікт між тенісистами-любителями та інвестором.  В листопаді минулого року Олег Синовець написав петицію у міськраду. 

 "У парку "Топільче" інвестор ФОП Цибульський О.С. планує побудувати платні тенісні корти на місці існуючих громадських кортів. Запропоновані інвестором соціальні години є незручними для мешканців міста, оскільки припадають на робочий час та обідню пору. Тому просимо залишити в безкоштовному користуванні один тенісний корт", - йдеться у петиції. 

Петиція набрала більше 250 голосів – саме стільки потрібно, щоб її розглянули. Врешті на петицію прийшла відповідь від імені заступника міського голови Леоніда Бицюри. Відповідь лаконічна: "В парку "Топільче розташовані два тенісних корти, їх відвідування для мешканців та гостей міста є безкоштовним". Така відповідь здивувала Олега Синовця. Він вважає її некомпетентною або ж, на його думку, проблему просто проігнорували, давши відписку.

- Я планую писати звернення на ім’я Леоніда Бицюри та Сергія Надала, щоб дали мені ґрунтовну відповідь. Або ж піти на особистий прийом до них та поспілкуватися на цю тему, - каже співрозмовник. - Пан Бицюра у своїй відповіді лише констатував факт. Якби він написав, що корти є і залишаться безкоштовними, то тоді питання знімається. 

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео