Компанія «Агропродсервіс» вигідно реалізувала першу партію високоякісної кукурудзи на зарубіжний ринок

Компанія «Агропродсервіс» вигідно реалізувала першу партію високоякісної кукурудзи на зарубіжний ринок.

Як ми уже повідомляли, в «Агропродсервісі» впевнено  стає на ноги новий структурний підрозділ – комерційна дирекція. Буквально зі старту 2016-го вона грамотно веде бізнесові справи компанії. Скажімо, тільки у січні за її сприяння на вигідних умовах реалізовано п’ять тисяч тонн добірного зерна вітчизняним покупцям.

Саме тоді комерційний директор компанії Тарас Баран заявив про те, що керівництво компанії поставило перед його підрозділом завдання активно освоювати зарубіжні  ринки. І слово не розходиться з ділом. Копітка робота комерційної команди увінчалась вагомим успіхом – на початку березня вона зробила перший результативний  зовнішньоекономічний крок. Завдяки її вдалим переговорам зі швейцарською фірмою у порт Южний Одеської області відправлено одну тисячу тонн кукурудзи.

А зважаючи на те, що останні зміни у податковому законодавстві роблять вигідною реалізацію сільгосппродукції за кордон, комерційна дирекція «Агропродсервісу» продовжує пошук зарубіжних клієнтів. Відтак наступного тижня ще півтори тисячі тонн добірного зерна буде відправлено у чорноморський порт Іллічівськ для подальшої її реалізації на міжнародних ринках.

Хочеться вірити, що виграшні стартові  кроки комерційної служби компанії ставатимуть щоразу міцнішими і невдовзі вона зуміє налагодити системну торгівлю добірною продукцією «Агропродсервісу» на всіх континентах планети.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео