/ //Тернополяни забрали нагороди Кулінарного Кубку Західної України (фото)

18 Листопада 2018, Неділя


Працівники «Агропродсервісу» отримали нагороди з нагоди Дня працівників сільського господарства

Фоторепортаж Це цікаво
Трохи сонця в холодному просторі, або Золоті дні у містах Тернопілля (фоторепортаж)

Помер музикант та громадський активіст з Лановеччини

У Тернополі нетверезий водій вчинив ДТП

Це цікаво
18 листопада в історії Тернопільщини

На Тернопільщині згадували блаженного священномученика УГКЦ Микиту Будку

У другій футзальній лізі «Метрікс» переміг ветеранів

Зв’язковій з Гусятинщини вручили державну нагороду

17 Листопада 2018, Субота


Фоторепортаж
У Коцюбинцях з’явилося нове футбольне поле (фоторепортаж)

Погода
Якщо іній на деревах, потрібно готуватись до морозу

Дітки із Тернопільщини стануть щасливішими

Відео
Волонтери з Тернополя влаштували концертну програму для військових (фото, відео)

Із жителем Тернопільщини трапилося диво

У Тернополі зупинили пожежу

У Тернополі милуватимуться вкраденими в учнів деревами? (фото)

Фоторепортаж
Магія ліній давньої тернопільської кахлі (фоторепортаж)

Це цікаво
Цікаві факти про тернопільський парк

Фоторепортаж
На Тернопільщині Герой України поділився з курсантами сокровенним (фоторепортаж)

Ціни за рекламу у тернопільських тролейбусах шокують

Тернополяни зможуть дізнатися все про освіту на новому сайті

На Тернопільщині “плювали” на звірів

В Україні видали першу ліцензію на продаж і виробництво продуктів з марихуани (Агро-новини)

Відео
На Тернопільщині викладачі своїми танцями порвали зал (відео)

Використання лісів на Тернопільщині приносить чималі гроші

Екс-начальник Тернопільської обласної Державтоінспекції знаходиться у важкому стані

Фотофакт
У тернопільський гідропарк стало приємніше заходити (фотофакт)

Тернопільщина: жарти із «нелегалами» дорого коштують

Відома тернопільська блогерка радить, як обрати безпечний манікюр

На Тернопільщині прощатимуться із військовим, якого жорстоко вбили в Дніпрі

Тернопільщина: 28 листопада побачимо, як депутати рвуться до роботи

Це цікаво
17 листопада в історії Тернопільщини

Як виглядатиме новий ринок у Чорткові (фото)

Юні бережанці взяли участь в «Кубку талантів» на Львівщині

У Підволочиській громаді теж буде DOBRE

16 Листопада 2018, П’ятниця


У Бережанах висадили майже кілометрову алею лип

Погода
Погода в Тернополі 17 листопада

Тернопільські дзюдоїстки вибороли на Сумщині нагороди

Погода
Комунальники застерігають тернополян

На Тернопільщині завдали шкоди навколишньому середовищу на 11 мільйонів гривень (фото)

Фоторепортаж
Глечики, вівці, люди та птахи: діти відтворили народні іграшки (фоторепортаж)

У Тернополі просять замість газону та хащів зробити зупинки транспорту

Тернополяни можуть поліпшити своє травлення за допомогою фізичних вправ

Фотофакт
Тернопільська «Красуня дня»

Зборівська громада святкує перший день народження: яким був цей рік і чим пишається керівництво (інтерв’ю)

Що чекає тернополян на вихідних?

Хвилинка грамотності для тернополян: викорінюємо російське. Частина 7 (фото)

Збили та втекли: у Тернополі трапилося три аварії

На Тернопільщині «зачистили» ліс на майже 94 тисячі гривень

Тернополянка скаржиться на брудну воду у крані

Анонс
П’ять років історії тернопільської галереї на плакатах

Тернополян знову скликають на транспортне віче

Фоторепортаж
У Тернополі відкрили виставку народних іграшок, які створили діти (фоторепортаж)

Перше місце у номінації «Салати» на  Кулінарному Кубку взяла 20-річна тернополянка Надія Поворозник. Також дівчина взяла 2-е місце у конкурсі «Чорний ящик». А безперечним лідером Кубку став львівський кухар Михайло Залевський, який отримав перше місце у 2-ох номінаціях «Супи» та «Головні страви», а також взяв першість у «Чорному ящику».

Нагородили переможців на Короп-фесті 8 липня.

Надія Поворозник, яка принесла Тернополю дві нагороди – 1 і 2 місця – працює кухарем і буде продовжувати таку діяльність надалі. Зізнається, вся її родина – кухарі.

– Я готувала салат із сома на подушці зі шпинату та щавлю, – говорить Надія Поворозник. – Додавала маринований перець, цибулю, соус із печеного перцю. Головне тут, як і в кожній страві – все довести до смаку. Це правильно промаринувати, правильно посолити і додати спеції. Я обрала цей салат, бо хотіла використати локальну рибу.

Інша тернополянка 27-річна Ірина Струтинська – власниця 2 і 3 місця у номінаціях «Салати» і «Головні страви» відповідно – готувала салат із сома, раків, пудри з панцирів раків, стручкової квасолі та скумбрію в желе огірків з гороховим пюре на базиліковій олії.

Як зазначив переможець Михайло Залевський, такі конкурси потрібні для розвитку кухарів та популяризації української кухні.

Переможці Кубку отримали сертифікат на участь у чемпіонаті кухарів у Києві. А переможець «Чорного ящику» – на участь у Кулінарному Кубку в Одесі.

 

Про Кулінарний Кубок Терен писав ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото автора

181

Залишити коментар

  Коментарі Facebook

Схожі матеріали
Інші публікації автора